با سلام :
مسدود كننده يا بلاكرهاي تلفن همراه و gsm و به اصطلاح {كور كننده هاي تلفن همراه دستگاه يا مداراتي هستند كه امكان برقراري ارتباط با تلفن همراه را با توجه به كلاس هايي كه قابل تعريف ميباشند در يك منطقه يا محل و محيط بسته اي {مثل منزل و فروشگاه و بانك و.... } را غير ممكن ميكنند .
با توجه به درخواست هاي متعدد شما دوستان و كاربران ... سعي بر اين است كه با ايجاد اين تاپيك قدمي در ارتقاي سطح علمي و اشنايي بااساس كار اينگونه دستگاه ها و مدارات انها برداشته شود .
با سلام :
مسدود كننده هاي ارتباطي تلفن همراه معمولا در 5 كلاس تعريف شده اند كه هر كلاس ان باتوجه به نياز هاي كاربردي داراي شرايط و امكانات و مقدوريت هاي تجهيزاتي و امكان بكار گيري انها قابل تعريف ميباشند كه در طول تاپيك به ساختار و بكارگيري هر كدام از اين كلاس ها پرداخته خواهد شد .
براي شروع از كلاس A اغاز ميكنيم .
در كلاس A كه نوعي بكارگيري اين مدارات صرفا براي اشخاص حقيقي تعريف شده است از دستگاه هاي معمولا پرتابل و كم هزينه اي كه قادر هستند با توليد فركانس هاي ناخواسته اي به نام {نويز سفيد } در توان هاي خيلي پايين و كم مصرف ودر حجم كوچك تشكليل يافته اند .در اين مدارات با استفاده از يك اوسيلاتور فركانس بالا و مدوله مستقيم ان در سيگنال كاريري كه در محدوده فركانس كاري ارتباطات تلفن موبايل ميباشد و پخش ان از انتن دستگاه در يك محيط فضاي بسته اي مثل اطاق شخصي و مغازه و .... كه مانع تبادل سيگنال هاي اصلي شبكه ديتاي اصلي ميشود بكار گرفته ميشوند .
براي نمونه در مدار فايل ضميمه زير يكي از همين مدارات { كم حجم و كم مصرف و توان پايين } را ملاحضه ميكنيد قلب اوسيلاتور مدار را ايسي مشهور 555 به عهده دارد و سيم پيچ هاي مدار rf انتن را بصورت حاضري را از فروشگاه هاي زيربط ابتياع كنيد .
ادامه دارد :
با تشكر .
موفق باشيد .
با سلام :
در اين پست با اساس كار مسدود كننده هاي كلاس B اشنا ميشويم :
در اين كلاس {B} كه براي بكار گيري مسدود سازي امواج تلفني در يك منطقه مشخص فضاي باز و حتي محيط بسته {كاراژ و كارخانجات كوچك و فروشگاه هاي بزرگ و بانكها و...} كاربرد دارد و با توجه به نياز كاربردي از روش تقريبا پيچيده اي استفاده ميشود بدين صورت كه ابتدا اوسيلاتور مدار يك سيگنال ثابتي را توليد كرده {نويز جنراتور } سپس با يك سيگنال مرجع ديگري كه توسط يك اوسيلاتور دوم { سويپ جنراتور } جاروب شده و حاصل ان يك سيگنالي بدست خواهد امد كه تمام باند فركانس سيستم سيگنالينگ {اعم از ارسال سيگنال زنگ و شماره گيري و پيامك و ..... } يك ارتباط موبايل را در بر ميگيرد حال با مخلوط كردن اين سيگنال مركب بر روي موج حامل اصلي در طيف امواج موبايل{ 925~960 MHZ } را توسط مدار rf به انتن اعمال ميكنند .
در شماتيك مدار لينك زير يكي از كم حجم و كم هزينه ترين اين مدارات را مطالعه ميكنيد :
ابتدا توسط ايسي مشهور LM386 نويز لازم ايجاد شده و از طرفي با سيگنال توليد شده توسط ايسي LM1458 كه يك اپ امپ با ولتاژ كاري متقارن ميباشد را توسط يك ترانزيستور MPF102 مدوله و تقويت و خروجي ترانزيستور فوق كه حاوي سيگنال مركب ما ميباشد را در ايسي ماكس به شماره MAX2623 كه اين هم يك نوسان سااز وابسته به ولتاژ ميباشد را به سلول يكپارچه نوسان ساز كارير موبايل اعمال ميكند خروجي اين نوسان ساز موج حامل همون سيگنالي هست كه بايد از طريق انتن موبايل در فضاي مربوطه پخش شود .
نقش ايسي ICL7660 همون طور كه در متن نقشه نيز ارايه شده توليد ولتاژ منفي زير صفر براي ايسي اپ امپ ميباشد {-9 ولت } .
سلول به شماره {AG603 – 86 } يك كپسول تجارتي براي فرستنده هاي امواج موبايل ميباشد كه اماده ان را از بازارهاي الكترونيكي ميتوان ابتياع كرد ..
سيم پيچ هاي بكار رفته با توجه به ظرفيتي كه در متن مشخص شده را نيز بصورت اماده و تجارتي تهيه نماييد .
خطوط نقطه چين مانند در قسمت RF نيز در متن توضيح داده شده و همون مسير مسي مدار چاپي براي 50 اهمي در فركانس هاي بالاتر{925~960 MHZ } در نظر گرفته شده است .
توجه نماييد كه انتن مدارات فوق از همون انتن هاي مشهور و رايج در بازار به عنوان انتن موبايل ميباشند .
در فايل ضميمه 1 شكل موج هاي حاصل از طبقات مختلف اين مدار را مشاهده ميكنيد .
ادامه دارد :
با تشكر .
موفق باشيد .
موفق باشيد .
:: موضوعات مرتبط:
امنیت ,
الکترونیک ,
,
:: بازدید از این مطلب : 367
با سلام :
دوست عزیز
امروزا در دستگاه های الکترونیکی یک ای سی بزرگی که تمام کنترل و نظارت سیستم و پردازش را به عهده دارد . با توجه به پیچیدگی مدارات داخل این ای سی در اصطلاح به این ای سی بزرگ ای سی جنگل (جنگلی ) گفته میشود مدار جنگل را در داخل این ایسی ها میتوان یافت وگرنه مدار جنگل به تنهایی وجود خارجی و مفهومی ندارد .
با تشکر .
موفق باشید .
:: موضوعات مرتبط:
الکترونیک ,
,
:: بازدید از این مطلب : 3621
ابتدا توسط مدارات زیر یک ریموت کنترل بابرد حدود 100 متر fm با گیرنده و مدارکنترل مربوطه ساده ای را داشته باشید .
در قسمت فرستنده با استفاده از دو ترانزیستور به صورت مولتی ویبراتور امواج صوتی تولید و به مدار اوسیلاتور فرستنده اعمال شده واز انتن به صورت امواج رادیویی FM پخش میشود .
گیرنده RF مدار این ام.اج را دریافت و به مدار کنترلی بعدی اعمال میکند با استفاده از مدار فلیپ فلاپ با هر بار تحریک فرستنده رله مدار کنترلی یک بار به حالت بسته و بار دیگر رله باز خواهد شد .
کاربرد مدار به سلیقه کاربر میتواند متفاوت ..... میباشد برای مثال کامپیوتر خود را از راه دور روشن و خاموش کنید
با تشکر .
:: موضوعات مرتبط:
الکترونیک ,
,
:: بازدید از این مطلب : 763
کاربران عزیز در این تاپیک همه موارد مربوط به لامپ های کم مصرف به همراه نقشه و راهنمایی لازم با ولتاز های 220 ولتی و 110 و 12 ولتی ارایه میشود .
بکوشیم برای پر بار تر شدن این تاپیک با همکاری شما عزیزان .
ایده ها و ارایه راهکارهای جدید استفاده بهینه از این نوع تولیدات را در این تاپیک دریغ نفرمایید .
امروز مداري براتون اماده كرده ام كه احتمالا مشگل خيلي از تعميركاران و كاربران باشه .
بله وقتي قسمت حساس رسيورتان معيوب ميشود .
معمولا با اتصال كوتاه رابط گيرنده با lnb اسيب پذير ميباشد و منتنج به خرابي خروجي گيرنده و چيپ و......
براي جبران مشكل در اين قسمت چنانكه لوازم استاندارد انرا پيدا نكرديد مدار زير جايگزين خوبي ميباشد .
توضيحا براي استفاده مستقل از مدار بايد سه رشته سيم هاي زمين و سيگنال هاي sda . Scl را از رسيورتان بگيريد و با يك تغذيه خارجي از مدار استفاده كنيد .
با تشكر .